(20 kpl)
5 dl maitoa
50 g hiivaa
1 tl suolaa
1 rkl siirappia
2 dl kauraleseitä
noin 11 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
50 g margariinia
Päälle:
1 dl kauraleseitä
1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, siirappi ja kauraleseet. Alusta joukkoon jauhot ja lopuksi pehmeä margariini.
2. Peitä taikina liinalla ja kohota kaksinkertaiseksi.
3. Leivo taikinasta sämpylöitä.
4. Kohota sämpylöitä uudelleen leivinpaperin päällä. Koristele leseillä ja paista 225 asteessa noin puoli tuntia.
Koti ja keittiö 6-7/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2