Koti ja Keittiö 12/07
350 g pakastettuja katkarapuja
1 tuore mango tai
1 prk säilöttyjä mangoviipaleita
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chiliparika
1/4 kurkku
1 avokado
1 lime
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun:
2–3 salaattisikuria
1. Sulata katkaravut. Kuori ja kuutioi mango. Kuori ja silppua sipulit. Poista chilistä siemenet ja hienonna chili. Poista kurkusta pehmeä keskusta ja kuutioi kurkku. Halkaise avokado, poista kuori ja kivi ja kuutioi avokado.
2. Sekoita katkaravut, kasvikset ja hedelmät keskenään. Purista joukkoon limettimehu ja lisää mausteet. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran.
3. Irrottele salaattisikurin lehdet toisistaan ja lusikoi katkarapusalsaa lehdille.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2