600 g kokonaisia tai 200 g kuorittuja katkarapuja
Marinadi:
1/2 punainen chilipalko
2 rkl makeaa soijakastiketta
2 rkl seesamiöljyä
yhden limetin raastettu kuori ja mehu
1 rkl juoksevaa hunajaa
Salaattiin:
1 tuore ja kypsä mango
1 ruukku koristeellista salaattia, esim. lollo rossoa tai jääsalaattia
suolapähkinöitä
1. Sulata pakastetut katkaravut varovasti. Jos käytät kokonaisia katkarapuja, kuori ne.
2. Sekoita kulhossa yhteen kaikki marinadin ainekset. Lisää katkaravut ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Sekoittele katkarapuja muutaman kerran marinoinnin aikana.
3. Kuori ja viipaloi mango. Huuhtele salaatti tarvittaessa. Sommittele se laakealle vadille. Nosta päälle mangoviipaleita ja katkarapuja marinadeineen. Koristele suolapähkinöillä ja halutessasi vielä tuoreella chilillä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2