4 palaa paahtoleipää
200 g kuorittuja katkarapuja
1 sitruuna
1 ruukku tilliä + 2 rkl öljyä
pieni tölkki ananasta
omassa liemessään
1 ruukku rucolaa
1 ruukku punertavaa basilikaa
1. Paahda leivät rapeiksi ja anna jäähtyä.
2. Huuhtaise sulatetut pakasteravut kylmällä vedellä siivilässä ja valuta ne hyvin. Pirskota ravuille hiukan sitruunaa.
3. Silppua tilli ja sekoita öljyn kanssa.
4. Kokoa leiville rucolasalaattia, katkarapuja, valutettuja ananaspaloja ja basilikanlehtiä. Pirskota pintaan tilliöljy.
Koti ja keittiö 12/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2