2 dl korppujauhoja
3 rkl sokeria
2 rkl voita
2 dl kuohukermaa
4 dl karviaishilloa
1. Ruskista korppujauhot, sokeri ja voi paistinpannulla miedolla lämmöllä kullanruskeaksi, rapeaksi seokseksi. Jäähdytä.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi.
3. Pane tarjoilukulhoon kerroksittain korppujauhoseosta, karviaishilloa ja kermavaahtoa. Levitä päällimmäiseksi kerros kermavaahtoa ja tarjoa heti.
Huom! Karviaishilloa on vaikea löytää valmiina kaupoista, joten se kannattaa valmistaa itse (kts.Ruokaohjeet/Jälkiruoat).
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ