Artikkeli

Karvi­ais­viet­telys

Huom! Karviaishilloa on vaikea löytää valmiina kaupoista, joten se kannattaa valmistaa itse (kts.Ruokaohjeet/Jälkiruoat).

2 dl korp­pu­jau­ho­ja

3 rkl so­ke­ria

2 rkl voi­ta

2 dl kuo­hu­ker­maa

4 dl kar­vi­ais­hil­loa

1. Rus­kis­ta korp­pu­jau­hot, so­ke­ri ja voi pais­tin­pan­nul­la mie­dol­la läm­möl­lä kul­lan­rus­ke­ak­si, ra­pe­ak­si se­ok­sek­si. Jääh­dy­tä.

2. Vat­kaa ker­ma vaah­dok­si.

3. Pane tar­joi­lu­kul­hoon ker­rok­sit­tain korp­pu­jau­ho­se­os­ta, kar­vi­ais­hil­loa ja ker­ma­vaah­toa. Le­vi­tä pääl­lim­mäi­sek­si ker­ros ker­ma­vaah­toa ja tar­joa heti.

Huom! Kar­vi­ais­hil­loa on vai­kea löy­tää val­mii­na kau­pois­ta, jo­ten se kan­nat­taa val­mis­taa it­se (kts.Ruo­ka­oh­jeet/Jäl­ki­ruo­at).