Artikkeli

Karviaishillo

Perkaa, huuhdo ja halkaise marjat. Valuta ne hyvin...

1 kg kar­vi­ai­sia

1/2 dl vet­tä

500 g hil­lo­so­ke­ria

1. Per­kaa, huuh­do ja hal­kai­se mar­jat. Va­lu­ta ne hy­vin.

2. Kei­tä mar­jo­ja ja vet­tä kat­ti­las­sa kan­nen al­la, kun­nes al­kaa muo­dos­tua ve­si­höy­ryä.

3. Se­koi­ta so­ke­ri jouk­koon koko ajan se­koit­ta­en. An­na se­ok­sen kie­hua hil­jal­leen noin 15 mi­nuut­tia vä­lil­lä se­koit­ta­en.

4. Kuo­ri vaah­to pin­nal­ta ja kaa­da läm­min hil­lo puh­taa­seen la­si­tölk­kiin.