Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Mari Har­ju­la Ku­vat Ar­to Vuo­he­lai­nen­Ko­ti ja keit­tiö 4/2012

Kapris-paprika-perunasalaatti

Sitruunamehu ja kaprikset antavat lämpimälle paprika-perunasalaatille hapokkuutta.

4 an­nos­ta

noin 1 kg jau­hoi­sia pe­ru­noi­ta

1 pu­nai­nen pap­ri­ka

½ dl olii­vi­öl­jyä

suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

puo­len sit­ruu­na mehu

2–3 rkl pie­niä kap­rik­sia

1. Pese, kuo­ri ja vii­pa­loi pe­ru­nat. Hal­kai­se pap­ri­ka, pois­ta kan­ta ja sie­me­net ja pa­loit­te­le pap­ri­ka.

2. Le­vi­tä pe­ru­nat ja pap­ri­kat lei­vin­pa­pe­ril­le pel­lil­le tai laa­ke­aan uu­ni­vuo­kaan. Pirs­ko­ta pääl­le olii­vi­öl­jyä ja ri­pot­te­le suo­laa ja mus­ta­pip­pu­ria. Kyp­sen­nä uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 30 mi­nuut­tia.

3. Siir­rä kas­vik­set kul­hoon, pu­ris­ta pääl­le sit­ruu­na­me­hua ja li­sää jouk­koon kap­rik­set. Se­koi­ta va­ro­vas­ti ja tar­joa heti.

Lue Myös

Kikherneillä, kvinoalla ja juustolla täytetty kurpitsa

Maa-artisokkalisäke saksan­päh­ki­nöiden kera

Texmex-täytteellä lastatut lohkoperunat

Kikherneillä, kvinoalla ja juustolla täytetty kurpitsa

Maa-artisokkalisäke saksan­päh­ki­nöiden kera

Texmex-täytteellä lastatut lohkoperunat

Kipakka omenachutney

Appel­sii­ni­sa­laatti

Raitajuuri-kvinoasalaatti

Itämainen pääsiäismenu

Lehtikaali-kvinoapilahvi

Pääsiäisen maukas alkupala: lämmin vuohen­juus­to­leipä

Itämainen pääsiäismenu

Lehtikaali-kvinoapilahvi

Pääsiäisen maukas alkupala: lämmin vuohen­juus­to­leipä

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2