Koti ja Keittiö 10/07
3 broilerinfileetä (noin 450 g)
1 nippu paksoita
1 ruukku tahtsaita
2–3 kevätsipulia
100 g siitakesieniä
100 g paksuja riisinuudeleita
2–3 rkl öljyä
Kastike:
2 valkosipulinkynttä
2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 rkl seesamiöljyä
1/2 dl soijakastiketta
2 rkl osterikastiketta
ripaus fariinisokeria
1. Suikaloi broilerinfileet.
2. Huuhtele ja suikaloi paksoi lehti kerrallaan. Revi tahtsai suupaloiksi. Pätki kevätsipuli. Puhdista siitakesienet ja leikkaa ne 2–3 osaan.
3. Keitä riisinuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Valmista wokille maustekastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja laita pieneen kulhoon. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.
5. Kuumenna öljy pannulla. Ruskista broilerit siinä kauttaaltaan. Lisää siitakkeet ja paksoit. Kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää nuudelit ja tahtsai ja kääntele sekaisin.
6. Kaada pannulle maustekastike ja sekoita niin, että se maustaa wokin kauttaaltaan. Kuumenna wokki ja tarjoa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2