50 g cashew-pähkinöitä
1 rs (350 g) broilerin lihaa suikaleina
1 tl voita
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
kerä punasalaattia
nippu pinaattia
Appelsiinimarinadi:
1 appelsiinin mehu
3 rkl soijakastiketta
1 rkl fariinisokeria
4 rkl oliiviöljyä
1. Paahda pähkinät kuivalla pannulla kullanruskeiksi.
2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada liemi kanasuikaleille. Anna niiden maustua vähintään tunti.
3. Ota marinadi talteen, kuivaa kanapalat ja kypsennä ne voissa pannulla. Kaada lopuksi marinadi joukkoon ja anna seoksen seistä hetken.
4. Lohko tomaatit, revi salaatti ja poista pinaateista lehtiruodit. Asettele ne tarjolle. Kaada joukkoon kanapalat marinadeineen. Lisää koristeeksi paahdetut pähkinät. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2