Artikkeli

Kana-tomaattisalaatti

Paahda pähkinät kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada liemi kanasuikaleille...

50 g cas­hew-päh­ki­nöi­tä

1 rs (350 g) broi­le­rin li­haa sui­ka­lei­na

1 tl voi­ta

1 rs (250 g) kir­sik­ka­to­maat­te­ja

kerä pu­na­sa­laat­tia

nip­pu pi­naat­tia

Ap­pel­sii­ni­ma­ri­na­di:

1 ap­pel­sii­nin mehu

3 rkl soi­ja­kas­ti­ket­ta

1 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

4 rkl olii­vi­öl­jyä

1. Paah­da päh­ki­nät kui­val­la pan­nul­la kul­lan­rus­keik­si.

2. Se­koi­ta ma­ri­na­din ai­nek­set kes­ke­nään ja kaa­da lie­mi ka­na­sui­ka­leil­le. An­na nii­den maus­tua vä­hin­tään tun­ti.

3. Ota ma­ri­na­di tal­teen, kui­vaa ka­na­pa­lat ja kyp­sen­nä ne vois­sa pan­nul­la. Kaa­da lo­puk­si ma­ri­na­di jouk­koon ja an­na se­ok­sen seis­tä het­ken.

4. Loh­ko to­maa­tit, revi sa­laat­ti ja pois­ta pi­naa­teis­ta leh­ti­ruo­dit. Aset­te­le ne tar­jol­le. Kaa­da jouk­koon ka­na­pa­lat ma­ri­na­dei­neen. Li­sää ko­ris­teek­si paah­de­tut päh­ki­nät. Tar­joa tuo­reen lei­vän kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ