2 kanan tai broilerin kypsää rintapalaa (esim. grillattua)
1 hunajameloni
1/2 friseesalaattikerää
1 pieni tölkki ananasta omassa liemessään
2 keltaista tomaattia
1/2 kurkkua
Currysmetana:
2 tl curryjauhetta + öljyä tai 2 tl valmista currytahnaa
120 g smetanaa
1 tl hunajaa
hiukan suolaa
ripaus paprika- ja kurkuma-
jauhetta
1. Leikkaa liha annospaloiksi. Halkaise hunajameloni ja poista siemenosa. Koverra hedelmäliha ja kuutioi. Pilko myös tomaatti, kurkku ja ananas.
2. Huuhdo friseesalaatti ja revi lehdet kulhoon. Lisää liha ja kasviseos.
3. Herättele curryjauhe tilkassa öljyä pannulla ja sekoita se tai valmis currytahna muihin kastikeaineksiin. Valuta salaatille.
Koti ja keittiö 8/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2