(4 annosta)
2 isoa ja pulleaa keltaista paprikaa
300 g maustamatonta kalkkunan fileetä suikaloituna
1 pieni kesäkurpitsa
1 sipuli
3 rkl öljyä
2 tl currya
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
2 rkl fariinisokeria
2–3 rkl soijakastiketta
1. Halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista siemenet. Laita paprikat voideltuun uunivuokaan.
2. Paloittele kesäkurpitsa ja suikaloi sipuli.
3. Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää curry, kaneli ja kardemumma ja anna kiehahtaa. Lisää joukkoon kalkkunan fileesuikaleet ja kasvikset ja anna niiden kypsyä välillä käännellen. Lisää soijakastike ja fariinisokeri.
4. Täytä paprikanpuolikkaat kalkkuna-kasviscurrylla. Kypsennä paprikoita uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia.
5. Tarjoa paprikat keitetyn jasmiiniriisin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2