Artikkeli

Kalkkuna-currytäytteiset paprikat

(4 an­nos­ta)

2 isoa ja pul­le­aa kel­tais­ta pap­ri­kaa

300 g maus­ta­ma­ton­ta kalk­ku­nan fi­lee­tä sui­ka­loi­tu­na

1 pie­ni ke­sä­kur­pit­sa

1 si­pu­li

3 rkl öl­jyä

2 tl cur­rya

2 tl ka­ne­lia

1 tl kar­de­mum­maa

2 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

2–3 rkl soi­ja­kas­ti­ket­ta

1. Hal­kai­se pap­ri­kat pi­tuus­suun­nas­sa ja pois­ta sie­me­net. Lai­ta pap­ri­kat voi­del­tuun uu­ni­vuo­kaan.

2. Pa­loit­te­le ke­sä­kur­pit­sa ja sui­ka­loi si­pu­li.

3. Kuu­men­na öl­jy pais­tin­pan­nul­la. Li­sää cur­ry, ka­ne­li ja kar­de­mum­ma ja an­na kie­hah­taa. Li­sää jouk­koon kalk­ku­nan fi­lee­sui­ka­leet ja kas­vik­set ja an­na nii­den kyp­syä vä­lil­lä kään­nel­len. Li­sää soi­ja­kas­ti­ke ja fa­rii­ni­so­ke­ri.

4. Täy­tä pap­ri­kan­puo­lik­kaat kalk­ku­na-kas­vis­cur­ryl­la. Kyp­sen­nä pap­ri­koi­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 25 mi­nuut­tia.

5. Tar­joa pap­ri­kat kei­te­tyn jas­mii­ni­rii­sin kera.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ