Koti ja Keittiö 04/07
4 tuoretta siikafileetä
Paistamiseen:
kahviöljyä (katso erillinen ohje)
4– 5 isoa fenkolia
1–2 rkl ruokaöljyä
1 rkl vaaleaa siirappia
maun mukaan suolaa ja jauhettua valkopippuria
Kastike:
1 (3 cl) annos espressojuomaa (katso erillinen ohje)
4 rkl seesamiöljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
1. Puhdista ja lohko fenkolit. Kääntele palat kulhossa öljyn ja siirapin seoksessa ja mausta suolalla ja pippurilla.
2. Kumoa fenkolit leivinpaperille uunipellille ja paahda uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia, tai kunnes fenkolit ovat hyvin paahtuneet.
3. Suolaa ja pippuroi kalafileet ja paista ne molemmin puolin kypsiksi kahviöljyssä.
4. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kokoa annokset.
5. Aseta paahtuneet fenkolit lautaselle ja nosta kalafileet päälle. Valele espressokastiketta annoksille ja nosta tarjolle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2