1/4 kaalinkupua
2 hapokasta omenaa
1 keltainen tomaatti
1 valkosipulinkynsi
2 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl vaahterasiirappia
1 rkl soijaa
sitruunamelissaa silppuna
1. Leikkaa kaali, kuorittu omena ja tomaatti ohuiksi suikaleiksi. Pilko mukaan valkosipuli. Korealaiset käyttävät kim-
chiinsä valtavasti valkosipulia, meillä kannattaa aloittaa varovaisemmin. Valuta päälle viinietikka, siirappi ja soija. Anna maustua kylmässä.
2. Pilko joukkoon runsaasti sitruunamelissaa.
Koti ja keittiö 8/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ