Artikkeli

Kaalikimchi

1/4 kaa­lin­ku­pua

2 ha­po­kas­ta ome­naa

1 kel­tai­nen to­maat­ti

1 val­ko­si­pu­lin­kyn­si

2 rkl ome­na­vii­nie­tik­kaa

2 rkl vaah­te­ra­sii­rap­pia

1 rkl soi­jaa

sit­ruu­na­me­lis­saa silp­pu­na

1. Leik­kaa kaa­li, kuo­rit­tu ome­na ja to­maat­ti ohuik­si sui­ka­leik­si. Pil­ko mu­kaan val­ko­si­pu­li. Ko­re­a­lai­set käyt­tä­vät kim-

chiin­sä val­ta­vas­ti val­ko­si­pu­lia, meil­lä kan­nat­taa aloit­taa va­ro­vai­sem­min. Va­lu­ta pääl­le vii­nie­tik­ka, sii­rap­pi ja soi­ja. An­na maus­tua kyl­mäs­sä.

2. Pil­ko jouk­koon run­saas­ti sit­ruu­na­me­lis­saa.

Koti ja keit­tiö 8/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ