Artikkeli

Juusto-porkkana -teeleivät

(8 kpl)

4 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 dl kau­ra­hiu­ta­lei­ta

3 tl lei­vin­jau­het­ta

3/4 tl suo­laa

1 dl juus­to­raas­tet­ta, esim. pu­na­lei­ma­em­men­tal

1 1/2 dl hie­noa pork­ka­na­raas­tet­ta

2 rkl öl­jyä

2 dl pii­mää tai mai­toa

1 rkl hu­na­jaa

Pin­nal­le:

1/2 dl juus­to­raas­tet­ta

1. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kes­ke­nään. Li­sää juus­to- ja pork­ka­na­raas­te ja lo­puk­si öl­jy, nes­te ja hu­na­ja. Se­koi­ta tai­ki­na no­pe­as­ti ta­sai­sek­si.

2. Pai­ne­le tai­ki­na suo­ra­kai­teen muo­toi­sek­si le­vyk­si (noin 20 x 35 cm) lei­vin­pa­pe­ril­le pel­lil­le. Jaa levy kah­dek­saan ne­li­öön tai­ki­na­pyö­räl­lä. Pis­te­le ja ri­pot­te­le pin­nal­le juus­to­raas­tet­ta.

3. Pais­ta le­vyä uu­nis­sa 225 as­tees­sa noin 15 mi­nuut­tia. Ir­ro­ta pa­lat toi­sis­taan jääh­ty­nei­nä.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje