KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
4 annosta
noin 8 dl jäisiä sekamarjoja (vadelmia, musta- ja punaherukoita)
Dumle-kastike:
1 dl kuohukermaa
2 rkl fariinisokeria
Dumle-suklaalevy (100 g)
1. Valmista ensin kastike. Keitä kermaa ja fariinisokeria kattilassa noin 5 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut.
2. Annostele jäiset marjat tarjoilukulhoihin. Valuta päälle kuumaa suklaakastiketta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2