Artikkeli

Koti ja keit­tiö 05/05

Inkivää­ri­pan­na­cotta

4 dl vat­kau­tu­vaa ker­maa

2 dl luon­non­jo­gurt­tia

1–1 1/2 dl so­ke­ria

2 rkl va­nil­ja­so­ke­ria

1 tl in­ki­vää­riä

1/2 tl ka­ne­lia

4 lii­va­te­leh­teä

1. Vaah­do­ta ker­ma.

2. Pane lii­va­te­leh­det li­ko­a­maan kyl­mään ve­teen.

3. Kuu­men­na kat­ti­las­sa jo­gurt­ti, so­ke­rit ja maus­teet.

4. Pu­ris­ta peh­men­neet lii­vat­teet kui­vik­si ja li­sää kuu­maan jo­gurt­tiin. Nos­ta kat­ti­la le­vyl­tä ja an­na se­ok­sen jääh­tyä.

5. Yh­dis­tä jo­gurt­ti­se­os ker­ma­vaah­toon ja ku­moa pan­na­cot­ta ne­li­ön muo­toi­seen ir­to­poh­ja­vuo­kaan. Hyy­dy­tä vii­le­äs­sä noin kol­me tun­tia. Ko­ris­te­le pin­ta si­tuu­na­me­lis­san- tai ruu­sun­leh­dil­lä.

6. Tar­joa pa­loik­si lei­kat­tu­na ma­ri­noi­dun he­del­mä­sa­laa­tin kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ