Koti ja keittiö 05/05
4 dl vatkautuvaa kermaa
2 dl luonnonjogurttia
1–1 1/2 dl sokeria
2 rkl vaniljasokeria
1 tl inkivääriä
1/2 tl kanelia
4 liivatelehteä
1. Vaahdota kerma.
2. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
3. Kuumenna kattilassa jogurtti, sokerit ja mausteet.
4. Purista pehmenneet liivatteet kuiviksi ja lisää kuumaan jogurttiin. Nosta kattila levyltä ja anna seoksen jäähtyä.
5. Yhdistä jogurttiseos kermavaahtoon ja kumoa pannacotta neliön muotoiseen irtopohjavuokaan. Hyydytä viileässä noin kolme tuntia. Koristele pinta situunamelissan- tai ruusunlehdillä.
6. Tarjoa paloiksi leikattuna marinoidun hedelmäsalaatin kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ