Koti ja keittiö 1-2/2009
800 g maustamatonta broilerinfileetä
1 salottisipuli
2 - 3 rkl inkiväärimurskaa
2 rkl maapähkinäöljyä
1 1/2 dl Nuoc cham -kastiketta
1 dl kanalientä
2 rkl limettimehua
Lisäksi:
3 kevätsipulin vartta
silputtua korianteria
Tarjoiluun:
höyrytettyä riisiä
1. Suikaloi broilerinfileet.
2. Kuori ja silppua salottisipuli. Kuullota sipuli ja inkiväärimurska maapähkinäöljyssä vokkipannulla. Lisää broilerisuikaleet ja paista käännellen kypsäksi.
3. Lisää Nuoc cham -kastike, kanaliemi ja limettimehu. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
4. Hienonna kevätsipulinvarret. Viimeistele ruoka silputulla kevätsipulilla ja korianterilla. Tarjoa höyrytetyn riisin kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ