Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 1-2/2009

Inkivää­rib­roi­leria makean tulisessa kastikkeessa

800 g maus­ta­ma­ton­ta broi­le­rin­fi­lee­tä

1 sa­lot­ti­si­pu­li

2 - 3 rkl in­ki­vää­ri­murs­kaa

2 rkl maa­päh­ki­nä­öl­jyä

1 1/2 dl Nuoc cham -kas­ti­ket­ta

1 dl ka­na­lien­tä

2 rkl li­met­ti­me­hua

Li­säk­si:

3 ke­vät­si­pu­lin vart­ta

sil­put­tua ko­ri­an­te­ria

Tar­joi­luun:

höy­ry­tet­tyä rii­siä

1. Sui­ka­loi broi­le­rin­fi­leet.

2. Kuo­ri ja silp­pua sa­lot­ti­si­pu­li. Kuul­lo­ta si­pu­li ja in­ki­vää­ri­murs­ka maa­päh­ki­nä­öl­jys­sä vok­ki­pan­nul­la. Li­sää broi­le­ri­sui­ka­leet ja pais­ta kään­nel­len kyp­säk­si.

3. Li­sää Nuoc cham -kas­ti­ke, ka­na­lie­mi ja li­met­ti­me­hu. An­na kie­hua hil­jal­leen noin 10 mi­nuut­tia.

4. Hie­non­na ke­vät­si­pu­lin­var­ret. Vii­meis­te­le ruo­ka sil­pu­tul­la ke­vät­si­pu­lil­la ja ko­ri­an­te­ril­la. Tar­joa höy­ry­te­tyn rii­sin kans­sa.

Lue Myös

Bratwursti-pitahodarit

Polentapuuroa ja salsiccaa

Possun barbeque-ribsit

Bratwursti-pitahodarit

Polentapuuroa ja salsiccaa

Possun barbeque-ribsit

Kananpoika ja sardinialainen pasta

Dukkah-maustettu karitsankare

Thaimaalainen broilerikeitto (Tom Kha)

Barbe­qu­e­ma­ri­noidut broilerin rintaleikkeet

Välimerellinen jauhelihapiiras

Lämpimät lammasleivät

Barbe­qu­e­ma­ri­noidut broilerin rintaleikkeet

Välimerellinen jauhelihapiiras

Lämpimät lammasleivät

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2