2 broilerin rintapalaa
2 rkl soijaa
2 rkl hunajaa
sipaisu chilikastiketta (makea thai-chili)
4 ananasrengasta
1 kerä kauden salaattia
1 kurkku
Kimizukastike:
1/2 dl hunajaa
1/2 dl vettä
2 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl maissijauhoa
2 keltuaista
suolaa
1. Valele broilerin rintapalat hunajalla, soijalla ja chilikastikkeella. Anna maustua hetki.
2. Mittaa kattilaan kastikeaineet: hunaja, vesi, omenaviinietikka, maissijauho ja keltuaiset. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes kastike sakenee. Mausta suolalla ja ota liedeltä. Kastike saa jäähtyä kokonaan.
3. Paahda kanapalat kuumalla pannulla öljytilkan kanssa ja viipaloi kypsä liha ohuiksi paloiksi.
4. Viipaloi kurkku ja pilko ananas. Pese ja revi salaatti. Aseta ainekset salaattikulhoon
kerroksittain. Valuta päälle kastike.
Koti ja keittiö 11/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2