Koti ja keittiö joululiite 2002
(noin 20 kpl)
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
100 g hasselpähkinää jauheena
4 dl vehnäjauhoja
Täyte:
vadelmahilloa
Kuorrutus:
3 dl tomusokeria
2 rkl vettä tai vadelmamehua
Koristeeksi:
punaisia nonparelleja
1. Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita joukkoon pähkinäjauhe sekä vehnäjauhot. Anna taikinan kovettua hetki kylmässä.
2. Kauli taikina kuten piparkakut ja ota sydämiä muotilla. Paista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Jäähdytä ritilän päällä.
3. Peitä puolet sydämistä vadelmahillolla ja käytä loput kansiksi. Kuorruta sokerimehukuorrutuksella. Ripota heti pintaan nonparellit. Anna kuivua kunnolla ennen kuin pinoat pikkuleipiä säilöön.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2