(ilman uunia)
1 l herukoita
Pohja:
12 Digestive-keksiä, muruina 3 dl
1 1/2 dl tummaa ruokosokeria
100 g voisulaa
1 tl vaniljasokeria
Täyte:
150 g tuorejuustoa (esim. kevyt Hovi)
200 g rahkajogurttia (esim. Danonen Danio maigre)
2 munaa
1/2 dl tummaa sokeria
1 sitruunan mehu
2 tl vaniljaa
1. Sekoita keksimurut, sokeri, voisula sekä vaniljasokeri ja painele uunivuokaan. Anna jähmettyä kylmässä.
2. Levitä keksipohjalle puolet marjoista.
3. Sekoita täytteen tuorejuusto, rahkajogurtti ja muna. Lisää sokeri ja mausta sitruunalla ja vaniljalla. Valuta täyte marjojen päälle.
4. Paista torttua 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia eli kunnes piirakka on hyytynyt.
5. Lisää loput marjat tuoreina tortun pinnalle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2