Teksti Timm Vladimir
Kuva Columbus Leth
Suomeksi toimittanut Anna-Liisa Hämäläinen
Ainekset:
noin 400 g porsaankyljyksiä tai ulkofileetä
25 g voita
10 salvianlehteä
3 punaista omenaa
1 rlk karkeaa dijoninsinappia
suolaa
mustapippuria myllystä
Paistamiseen:
öljyä
Lisäksi:
vihreää salaattia ja maalaisleipää
Näin teet omenapossun:
1. Ruskista kyljykset kevyesti öljyssä.
2. Lisää voi ja salvianlehdet ja paista kyljyksiä vielä 5 minuuttia molemmin puolin.
3. Ota liha ja salvianlehdet pois pannulta ja laita lepäämään vadille.
4. Lohko omenat ja paista ne kevyesti pannulla. Lisää sinappi ja ota omenat pois pannulta.
5. Sekoita omenat, possu ja salvianlehdet.
6. Tarjoa vihreän salaatin ja hyvän leivän kera.
Lue myös:
Possun sisäfilee saltimbocca ja ruusukaaligraniittiomenasalaatti
Norjalainen omenaherkku saa veden kielelle
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2