Artikkeli

Hedelmäinen juhlabooli

Ihanan raikas alkoholiton booli sopii juhlakauteen.

Kar­pa­lo-he­del­mä­boo­li

12 hen­gel­le

● 250 g tuo­rei­ta tai pa­kas­te­mar­jo­ja

● 1 vii­pa­loi­tu ap­pel­sii­ni

● 2 l kar­pa­lo­me­hua

● 1 pie­ni kuo­rit­tu ja vii­pa­loi­tu kurk­ku il­man sie­me­niä

● soo­da­vet­tä

Pane mar­jat, ap­pel­sii­ni­vii­pa­leet ja kar­pa­lo­me­hu suu­reen kan­nuun tai kul­hoon ja an­na vii­len­tyä jää­kaa­pis­sa tun­nin ajan. Li­sää juu­ri en­nen tar­joi­lua kurk­ku­vii­pa­leet sekä jäi­tä ja kaa­da pääl­le soo­da­vet­tä. Voit myös so­vel­taa oh­jet­ta sen mu­kaan, mitä jää­kaa­pis­ta­si ja pa­kas­ti­mes­ta­si löy­tyy.