Koti ja keittiö 12/2008
1 kg jauhoisia perunoita
500 g maa-artisokkaa
2 tl suolaa
4 dl kuohukermaa
4 keltuaista
Päälle:
1 dl parmesaaniraastetta
1½ rkl korppujauhoja
1. Kuori ja paloittele perunat ja maa-artisokat. Keitä kypsiksi ja valuta.
2. Voitele kahdeksan uuninkestävää annosvuokaa.
3. Soseuta perunat ja maa-artisokat sähkövatkaimella. Lisää suola ja kerma, sekoita tasaiseksi. Lisää keltuaiset ja sekoita tasaiseksi.
4. Täytä vuoat perunaseoksella. Sekoita parmesaaniraaste ja korppujauhot ja ripottele vuokiin perunaseoksen päälle. Gratinoi uunin keskitasolla 225 - 250 asteessa noin 10 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2