Koti ja Keittiö 12/07
noin 600 g graavilohta
Sabayon:
2 1/2 dl hyvää kuivaa valkoviiniä
3 keltuaista
2 rkl ranskankermaa
1 rkl sinappia
maun mukaan suolaa ja valkopippuria
1. Pane viini kattilaan ja keitä sitä kokoon, kunnes jäljellä on 1 1/2 dl nestettä.
2. Vaahdota keltuaiset pyöreäpohjaisessa teräskulhossa ja lisää sen jälkeen sekaan ohuena norona kokoon keitetty viini seosta voimakkaasti vatkaten.
3. Nosta kulho hiljalleen helmeilevän vesihauteen päälle ja jatkavaahdottamista, kunnes kastike saostuu.
4. Lisää sekaan ranskankerma ja sinappi ja vatkaa seos tasaiseksi.
5. Maista ja mausta makusi mukaan suolalla ja valkopippurilla.
6. Jäähdytä kastike ja tarjoa viileänä graavilohen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2