Artikkeli

Feta-tomaattitahna

Tahna säilyy jääkaapissa muutaman päivän ajan.

200 g peh­me­ää fe­ta­juus­toa

(esim. Ape­ti­na)

200 g ke­vyt­rans­kan­ker­maa

1/2 dl sil­put­tu­ja

au­rin­ko­kui­vat­tu­ja to­maat­te­ja

1/2 dl sil­put­tu­ja

vih­rei­tä olii­ve­ja

1/2 dl sil­put­tua tuo­ret­ta

ba­si­li­kaa

mus­ta­pip­pu­ria

1. Mu­ren­na fe­ta­juus­to haa­ru­kal­la

ja se­koi­ta se yh­teen

rans­kan­ker­man kans­sa.

2. Li­sää tah­naan sil­pu­tut au­rin­ko­kui­va­tut

to­maa­tit ja olii­vit.

Maus­ta tuo­reel­la ba­si­li­kal­la

ja mus­ta­pip­pu­ril­la. An­na

ma­ku­jen sy­ven­tyä het­ken ai­kaa

jää­kaa­pis­sa.

Tah­na säi­lyy jää­kaa­pis­sa

muu­ta­man päi­vän ajan

Koti ja keit­tiö 3/2004

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ