200 g pehmeää fetajuustoa
(esim. Apetina)
200 g kevytranskankermaa
1/2 dl silputtuja
aurinkokuivattuja tomaatteja
1/2 dl silputtuja
vihreitä oliiveja
1/2 dl silputtua tuoretta
basilikaa
mustapippuria
1. Murenna fetajuusto haarukalla
ja sekoita se yhteen
ranskankerman kanssa.
2. Lisää tahnaan silputut aurinkokuivatut
tomaatit ja oliivit.
Mausta tuoreella basilikalla
ja mustapippurilla. Anna
makujen syventyä hetken aikaa
jääkaapissa.
Tahna säilyy jääkaapissa
muutaman päivän ajan
Koti ja keittiö 3/2004
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2