(6 kpl)
12 tortillaa
300 g fetajuustoa öljyssä
6 tomaattia
2 punasipulia
3 suolakurkkua
nippu basilikaa
ripaus mustapippuria
100 g emmental-juustoraastetta
Paistamiseen:
öljyä
1. Pane joka toiselle tortillalevylle murskattua fetaa, silputtua tomaattia ja sipulia sekä viipaloituja suolakurkkuja. Mausta silputulla basilikalla ja mustapippurilla. Ripota päällimmäiseksi juustoraastetta.
2. Paina loput tortillalevyt kansiksi.
3. Paista quesadillaa öljytyllä paistinpannulla lautanen painona molemmilta puolin. Quesadilla on valmis, kun sen pinta on rapea ja täyte on lämmennyt.
4. Leikkaa jäähtynyt quesadilla paloiksi.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2