Koti ja keittiö 9/2008
4 kokonaista punajuurta
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
2 dl ruokakermaa
1 tl kuivattua basilikaa
2 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun:
400 g tagliatellepastaa
Lisäksi:
100 g fetajuustoa murennettuna
rucolaa
1. Kuori ja raasta punajuuret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää punajuuriraaste ja valkosipulinkynnet ja paista välillä sekoitellen, kunnes punajuuri on kypsää. Lisää kerma ja mausteet ja hauduta miedolla lämmöllä vielä hetken aikaa.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita punajuurikastikkeen joukkoon.
4. Annostele pastaa lautaselle ja murustele päälle fetajuustoa ja tarjoa lisänä rucolaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2