Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vat Fa­bi­an Björk

Vii­ni­suo­si­tus Sari Sirén

Fenkoli-salsicciapasta

Tässä ohjeessa fenkoli viihtyy mausteisen raakamakkaran ja pecorinon seurassa.

4 an­nos­ta

350 g pen­ne- tai muu­ta ku­vi­o­pas­taa

Kas­ti­ke:

1 iso fen­ko­li

4 sal­sic­ci­aa tai muu­ta raa­ka­mak­ka­raa

1 rkl olii­vi­öl­jyä

2 prk val­mis­ta to­maat­ti-pas­ta­kas­ti­ket­ta

2 dl ki­vet­tö­miä ka­la­ma­ta-olii­ve­ja

2 dl raas­tet­tua pe­co­ri­noa

tuu­hea nip­pu ore­ga­noa tai ba­si­li­kaa

1. Kei­tä pas­ta pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan.

2. Leik­kaa fen­ko­li ohuik­si sui­ka­leik­si. Pu­ris­te­le mak­ka­ra ulos kuo­res­ta pal­lu­roik­si. Pais­ta fen­ko­lia ja mak­ka­raa öl­jy­til­kas­sa noin 5 mi­nuut­tia. Li­sää kas­ti­ke ja an­na sen kie­hah­taa. Se­koi­ta jouk­koon olii­vit.

3. Tar­joa ruo­ka sel­lai­se­naan pe­co­ri­nol­la ja ore­ga­nol­la höys­tet­ty­nä. Voit myös lait­taa ruo­an uu­ni­vuo­kaan ja hun­nut­taa sen juus­tol­la. Pais­ta 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 15 mi­nuut­tia, niin ruo­ka saa iha­nan ra­pe­an pin­nan.

Vii­ni­suo­si­tus: Kes­ki­täy­te­läi­nen, kir­sik­kai­nen ja mu­ka­van maus­tei­nen Tre­ro­se Ros­so di Mon­te­pul­ci­a­no 2014, Ita­lia, 10,98 e.

Lue myös:

Ker­mai­nen par­sa­pas­ta

Kut­tu­fe­ta-pi­naat­ti­pas­ta

Pu­na­juu­ri-pas­ta­pais­tos

Lue Myös

Tomaattileivät ja serranokinkkua

Sitruuna-valko­si­pu­lib­roi­lerit

Sinap­pi­täyt­teinen possurulla

Tomaattileivät ja serranokinkkua

Sitruuna-valko­si­pu­lib­roi­lerit

Sinap­pi­täyt­teinen possurulla

Surf & turf -hodari ja varhais­kaa­li­co­leslaw

Grillatut lehtipihvit, kasvikset ja salsa verde -kastike

Nyhtökanatacot

Salsiccia-carbonara

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Fenkoli-linssisalaatti ja karamellisoidut kurpit­san­sie­menet

Salsiccia-carbonara

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Fenkoli-linssisalaatti ja karamellisoidut kurpit­san­sie­menet

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.