Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vat Fa­bi­an Björk

Vii­ni­suo­si­tus Sari Sirén

Fenkoli-salsicciapasta

Tässä ohjeessa fenkoli viihtyy mausteisen raakamakkaran ja pecorinon seurassa.

4 an­nos­ta

350 g pen­ne- tai muu­ta ku­vi­o­pas­taa

Kas­ti­ke:

1 iso fen­ko­li

4 sal­sic­ci­aa tai muu­ta raa­ka­mak­ka­raa

1 rkl olii­vi­öl­jyä

2 prk val­mis­ta to­maat­ti-pas­ta­kas­ti­ket­ta

2 dl ki­vet­tö­miä ka­la­ma­ta-olii­ve­ja

2 dl raas­tet­tua pe­co­ri­noa

tuu­hea nip­pu ore­ga­noa tai ba­si­li­kaa

1. Kei­tä pas­ta pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan.

2. Leik­kaa fen­ko­li ohuik­si sui­ka­leik­si. Pu­ris­te­le mak­ka­ra ulos kuo­res­ta pal­lu­roik­si. Pais­ta fen­ko­lia ja mak­ka­raa öl­jy­til­kas­sa noin 5 mi­nuut­tia. Li­sää kas­ti­ke ja an­na sen kie­hah­taa. Se­koi­ta jouk­koon olii­vit.

3. Tar­joa ruo­ka sel­lai­se­naan pe­co­ri­nol­la ja ore­ga­nol­la höys­tet­ty­nä. Voit myös lait­taa ruo­an uu­ni­vuo­kaan ja hun­nut­taa sen juus­tol­la. Pais­ta 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 15 mi­nuut­tia, niin ruo­ka saa iha­nan ra­pe­an pin­nan.

Vii­ni­suo­si­tus: Kes­ki­täy­te­läi­nen, kir­sik­kai­nen ja mu­ka­van maus­tei­nen Tre­ro­se Ros­so di Mon­te­pul­ci­a­no 2014, Ita­lia, 10,98 e.

Lue myös:

Ker­mai­nen par­sa­pas­ta

Kut­tu­fe­ta-pi­naat­ti­pas­ta

Pu­na­juu­ri-pas­ta­pais­tos

Lue Myös

Osso buco

Ribsit ja chipot­lein­ki­vääri-berbequekastike

Broilerivartaat

Osso buco

Ribsit ja chipot­lein­ki­vääri-berbequekastike

Broilerivartaat

Yrttihunnutettu kalkkunafilee ja appel­sii­ni­kastike

Vasikanposket aasialaisittain

Kokonainen uuniselleri

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Salsiccia-carbonara

Lämmin fenkolisalaatti

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Salsiccia-carbonara

Lämmin fenkolisalaatti

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.