4 viipaletta (noin 350 g) naudan sisä- tai ulkofileetä
2 tl voita
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
nippu silputtua timjamia
4 palaa (noin 200 g) chèvrejuustoa
1. Kuivaa lihan pinta. Paista pihvejä kuumalla pannulla noin 4 minuuttia molemmilta puolin.
2. Ripota pihvien pinnalle mausteet ja silputtu timjami. Pane pala juustoa jokaisen pihvin päälle ja grillaa 225 asteisessa uunissa, kunnes juusto on saanut hivenen väriä ja liha on sopivan kypsää. Tarjoa syyskasvisten kanssa.
Viinisuositukset, esim.:
Voimakas, täyteläinen, laadukas punaviini. Rosemount GSM 1999, Australia, 22,90 € tai Marqués de Arienzo Reserva, Espanja, 13,56 €.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ