Artikkeli

Chévre-kuorrutetut pihvit

4 vii­pa­let­ta (noin 350 g) nau­dan sisä- tai ul­ko­fi­lee­tä

2 tl voi­ta

ri­paus suo­laa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

nip­pu sil­put­tua tim­ja­mia

4 pa­laa (noin 200 g) chèvre­juus­toa

1. Kui­vaa li­han pin­ta. Pais­ta pih­ve­jä kuu­mal­la pan­nul­la noin 4 mi­nuut­tia mo­lem­mil­ta puo­lin.

2. Ri­po­ta pih­vien pin­nal­le maus­teet ja sil­put­tu tim­ja­mi. Pane pala juus­toa jo­kai­sen pih­vin pääl­le ja gril­laa 225 as­tei­ses­sa uu­nis­sa, kun­nes juus­to on saa­nut hi­ve­nen vä­riä ja liha on so­pi­van kyp­sää. Tar­joa syys­kas­vis­ten kans­sa.

Vii­ni­suo­si­tuk­set, esim.:

Voi­ma­kas, täy­te­läi­nen, laa­du­kas pu­na­vii­ni. Ro­se­mount GSM 1999, Aust­ra­lia, 22,90 € tai Mar­qués de Arien­zo Re­ser­va, Es­pan­ja, 13,56 €.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ