2 valkosipulinkynttä
1 1/2 tl merisuolaa
1/2 tl jauhettua
juustokuminaa (jeeraa)
2 tl paprikajauhetta
1/2 ruukkua silputtua
tuoretta korianteria2/3 dl silputtua tuoretta
persiljaa
2/3 dl oliiviöljyä
yhden sitruunan mehu
1. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet.
Sekoita valkosipuli
muiden mausteiden ja yrttien
kanssa. Hiero seosta voimakkaasti
esimerkiksi puulusikalla,
jotta maut irtoavat.
2. Lisää öljy ja sitruunamehu.
Anna maustua kylmässä hetken
aikaa.
3. Kastike sopii keittojen ja
kalaruokien höystämiseen.
Koti ja keittiö 4/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2