Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 05/05

Cheddar-kinkku­pii­rak­ka­palat (Quiche Lorraine)

12-16 pa­laa

Poh­ja:

100 g voi­ta

2 dl veh­nä­jau­ho­ja

1/4 tl suo­laa

2 rkl kyl­mää vet­tä

Täy­te:

200 g sa­vu­kink­ku­kuu­ti­oi­ta

1/2 pap­ri­kaa kuu­ti­oi­tu­na

4 mu­naa

3 dl ker­maa

2 tl di­jon­si­nap­pia

noin 75 g vaa­le­aa ched­dar­juus­toa raas­tee­na

2 rkl hie­non­net­tua per­sil­jaa

1/4 tl mus­ta­pip­pu­ri­rou­het­ta

ri­paus suo­laa

1. Se­koi­ta jau­hot ja suo­la ja nypi mu­kaan voi. Li­sää vesi ja se­koi­ta tai­ki­na ta­sai­sek­si. Pai­ne­le tai­ki­na ne­li­ön muo­toi­sen uu­ni­vuo­an (noin 20 x 30 cm) poh­jal­le ja reu­noil­le noin 2 cm:n kor­keu­del­le.

2. Ri­pot­te­le pääl­le sa­vu­kink­ku- ja pap­ri­ka­kuu­ti­ot, juus­to ja hie­non­net­tu per­sil­ja.

3. Se­koi­ta mu­nat, ker­ma ja si­nap­pi. Maus­ta mus­ta­pip­pu­ril­la ja suo­lal­la ja kaa­da vuo­kaan täyt­tei­den pääl­le.

4. Pais­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 35 mi­nuut­tia. An­na jääh­tyä ja leik­kaa tar­jol­le kol­mi­on muo­toi­sik­si pa­loik­si. Tar­joa läm­pi­mä­nä tai kyl­mä­nä.

Vink­ki! Voit ha­lu­tes­sa­si val­mis­taa pii­ra­kan pyö­re­ään pii­rak­ka­vuo­kaan ja lei­ka­ta tar­jol­le kak­ku­pa­loi­na.

Lue Myös

Villiyrt­ti­pii­rakka

Ranskalaiset juustosämpylät

Ricotta-parsapiirakka

Villiyrt­ti­pii­rakka

Ranskalaiset juustosämpylät

Ricotta-parsapiirakka

Kirsikkatomaatti-vuohen­juus­to­piiras

Timjamigrinssit

Gluteenittomat sieni-fetamuffinit

Parmesaani-sinihomejuusto-filokääröt

Kananmuna-kana-pinaattipizza

Ruislastut

Parmesaani-sinihomejuusto-filokääröt

Kananmuna-kana-pinaattipizza

Ruislastut

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2