8 leipää
3 1/2-4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl jauhettua fenkolia
1/4 tl suolaa
1 1/2 dl vettä
Leipien voiteluun:
20 g voita
1. Sekoita kulhossa jauhot, fenkoli ja suola.
2. Lisää vesi ja vaivaa ainekset kimmoisaksi taikinaksi. Peitä kulho ja anna taikinan levätä noin 20 minuuttia.
3. Kumoa taikina jauhotetulle leivonta-alustalle. Jaa taikina kahdeksaan osaan. Kauli taikinapalat ohuiksi pyöreiksi levyiksi (halkaisijaltaan noin 18 cm).
4. Kuumenna paistinpannu ja paista leipää, kunnes siihen ilmestyy ruskeita pilkkuja. Käännä leipä ja paista se myös toiselta puolelta.
5. Voitele lämpimät leivät pehmeällä voilla. Tarjoile lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2