Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
Viinisuositus Sari Sirén
4 annosta
Ainekset:
8 broilerin sisäfileetä
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl taco- tai vastaavaa mausteseosta
2 pienehköä avokadoa
8 pientä maissitortillaa
2 dl raastettua cheddaria
4 rkl keitettyä maissia
muutama oksa korianteria
4 rkl mietoa salsakastiketta
Ohje:
1. Paista broilerit öljyssä pannulla kypsiksi. Viipaloi ne. Mausta tacomausteseoksella.
2. Irrota avokadojen hedelmäliha. Painele se neljälle tortillaletulle. Nosta päälle broileria, juustoraastetta, maissia ja korianteria. Lusikoi hieman salsaa. Laita päälle toinen tortilla.
3. Paista öljyllä sipaistulla vohveliraudalla muutama minuutti molemmilta puolilta.
Suosituksia:
Vinkki: Jos haluat, lisää tortillalettujen väliin viipaloitua tomaattia tai muita kasviksia.
Viinisuositus: Sitruksinen, herukkainen ja mausteinen Stadlmann Rosé St. Laurent 2016, Itävalta, 12,99 e.
Katso myös nämä broilerireseptit:
Mehevä broileri-bataattisalaatti
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2