Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA AN­JA LEP­PÄ­NEN • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 6-7/2013

Bratwursti-pitahodarit

Dijonmajoneesi ja karamellisoidut sipulit viimeistelevät herkulliset pitahodarit.

4 an­nos­ta

4 pi­ta­lei­pää

4 raa­kab­rat­wurs­tia

1 ruuk­ku ru­co­laa

ka­ra­mel­li­soi­tu­ja pu­na­si­pu­lei­ta

Di­jon­ma­jo­nee­si:

1 dl ma­jo­nee­sia

1 rkl di­jo­nin­si­nap­pia

tilk­ka hu­na­jaa

1. Val­mis­ta di­jon­ma­jo­nee­si se­koit­ta­mal­la maus­teet ma­jo­nee­sin jouk­koon.

2. Lai­ta brat­wurs­tit kuu­maan gril­liin ja gril­laa mie­dol­la läm­möl­lä 15–20 mi­nuut­tia. Voit myös val­mis­taa mak­ka­rat uu­nis­sa kyp­sen­tä­mäl­lä 180 as­tees­sa noin 20 mi­nuut­tia.

3. Paah­da pi­ta­lei­vät ko­ko­nai­se­na gril­lis­sä tai uu­nis­sa pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan.

4. Avaa pi­ta­lei­vät ja täy­tä ru­co­lal­la, brat­wurs­til­la, ka­ra­mel­li­soi­duil­la si­pu­leil­la ja di­jon­ma­jo­nee­sil­la.