1 rkl öljyä
3 rkl vehnäjauhoja
1 paprika
1 sipuli
3–4 dl lihalientä
1 paketti bratwurstia
1 tl sinappia
1 rkl tomaattisosetta
noin 1 dl kermaa
1. Paahda jauhot öljyn kanssa pannulla. Jauhot saavat hiukan ruskistuakin.
2. Kaada joukkoon vähitellen kuuma lihaliemi. Pilko sekaan paprika, sipuli ja makkarat, mausta kastikkeen pohja tomaatilla ja sinapilla.
3. Anna hautua kunnes makkarat ovaat läpikuumia ja sipulit pehmeitä, viitisen minuuttia. Lisää lopuksi kerma.
4. Kastikkeen kanssa nautitaan leikkipastaa, eli kevyesti höyrytettyjä porkkana- ja kurkkunauhoja, jotka syntyvät helposti perunankuorimaveitsellä. Perunamuusi kruunaa annoksen.
Koti ja keittiö 10/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ