Koti ja keittiö 9/2009
ohje neljälle
1 kg pieniä punajuuria
Mausteliemi:
4 dl tummaa balsamiviinietikkaa
2 dl punaviinietikkaa
3 dl sokeria
3 - 4 oksaa timjamia tai salviaa
1. Pese punajuuret ja keitä kypsiksi kuorineen. Älä leikkaa kantaa ja juurta pois. Valuta ja jäähdytä punajuuret.
2. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kiehauta ja siivilöi liemi.
3. Lado punajuuret puhtaisiin lasitölkkeihin ja kaada päälle kuuma liemi. Jäähdytä ja säilytä viileässä.
Vinkki! Syö sellaisenaan tai liharuokien ja salaattien lisukkeena.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2