Koti ja Keittiö 3/08
(Ohje neljälle hengelle)
1 sipuli
1/2 yksikyntisestä valkosipulista
8 dl kanalientä
1 (400 g) rasia keltaisia tai oransseja
kirsikkatomaatteja
2 pkt (à 380 g) kikherneitä
2 rkl sitruunan mehua
1 kanelitanko
1 1/2 rkl hyvää oliiviöljyä
maun mukaan rouhittua mustapippuria
Päälle:
kevytranskankermaa
1. Kuullota silputtu sipuli öljyssä kattilan pohjalla.
2. Lisää kanaliemi, puolet pestyistä tomaateista ja valutetut kikherneet.
3. Keitä noin 10 minuuttia.
4. Soseuta sauvasekoittimella.
5. Lisää kanelitanko ja keitä vielä noin 10 minuuttia.
6. Mausta keitto sitruunamehulla, mustapippurilla ja pane sekaan loput puolitetut tomaatit. Kuumenna vielä parin minuutin ajan.
7. Pullota kiehuvalla vedellä esilämmitettyyn ruokatermokseen ja nauti lämmittävänä alkukeittona grilliruokaa odotellessa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2