1 limppu
1 dl juoksevaa hunajaa
3/4 dl ruokokidesokeria
2 dl appelsiinitäysmehua
1 rkl jauhettua anista
1/2 rkl jauhettua kuminaa
2 tl kanelia
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl jauhettua
pomeranssinkuorta
1/2 tl hienojakoista
merisuolaa
3 dl erikoisvehnäjauhoja
1/2 dl ruisjauhoja
1 1/2 tl ruokasoodaa
1. Kiehauta kattilassa hunaja, sokeri, appelsiinimehu, anis, kumina, kaneli, inkivääri, pomeranssi ja suola. Anna seoksen jäähtyä hetken aikaa.
2. Lisää mausteseokseen jauhot ja sooda. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.
3. Voitele pitkä, noin litran vetoinen kakkuvuoka ja kaada taikina siihen.
4. Paista limppua 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti 20 minuuttia.
Vinkki! Mausteinen ja makea limppu sopii erinomaisesti juustojen seuraksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2