1 limppu
1 dl juoksevaa hunajaa
3/4 dl ruokokidesokeria
2 dl appelsiinitäysmehua
1 rkl jauhettua anista
1/2 rkl jauhettua kuminaa
2 tl kanelia
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl jauhettua
pomeranssinkuorta
1/2 tl hienojakoista
merisuolaa
3 dl erikoisvehnäjauhoja
1/2 dl ruisjauhoja
1 1/2 tl ruokasoodaa
1. Kiehauta kattilassa hunaja, sokeri, appelsiinimehu, anis, kumina, kaneli, inkivääri, pomeranssi ja suola. Anna seoksen jäähtyä hetken aikaa.
2. Lisää mausteseokseen jauhot ja sooda. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.
3. Voitele pitkä, noin litran vetoinen kakkuvuoka ja kaada taikina siihen.
4. Paista limppua 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti 20 minuuttia.
Vinkki! Mausteinen ja makea limppu sopii erinomaisesti juustojen seuraksi.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ