Koti ja keittiö joululiite 2002
(50–60 kpl)
1 ½ dl kuohukermaa
1 dl sokeria
½ dl fariinisokeria
1 rkl hunajaa
1 rkl voita
yhden appelsiinin raastettu kuori
1. Mittaa kerma, sokeri, fariinisokeri ja hunaja paksupohjaiseen kattilaan.
2. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes karamellimassa on valmista muotoiltavaksi. Voit testata massaa tipauttamalla siitä pisaran kylmään veteen. Jos pystyt muotoilemaan jäähtyneen pisaran kuulaaksi, on kolamassa valmista.
3. Ota kattila pois lämmöltä ja lisää joukkoon voi ja raastettu appelsiinin kuori.
4. Kaada seos hyvin voideltuun (n. 30 x 25 cm) vuokaan tai voidellun leivinpaperin päälle. Anna jähmettyä.
5. Paloittele kola terävällä veitsellä ja pakkaa palat yksitellen voipaperiin.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2