500 g nahattomia
ahvenfileitä tai
muita pikkukaloja
1 rs (125 g) anjovisfileitä
2 rkl sitruunamehua
ripaus valkopippuria
Uunivuokaan:
2 rkl sitruunamehua
2 rkl öljyä
1. Lado kalafileet työlaudalle. Pane jokaiselle fileelle yksi anjovisfilee.
2. Mausta fileet sitruunamehulla ja valkopippurilla.
3. Kietaise fileet rullalle. Pane rullat voideltuun uunivuokaan saumapuoli alaspäin.
4. Purista rullille sitruunamehua ja lorauta päälle vielä tilkka öljyä.
5. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa yhdessä sipulikastikkeen ja salviaperunoiden kanssa.
Vinkki: Anjovisten sijaan rullat voi täyttää hienoksi silputuilla kapriksilla.
Koti ja keittiö 6-7/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2