Koti ja Keittiö 12/06
Tervagraavattu siika
400–500 g tuoretta siikafileetä
1 1/2 tl merisuolaa
2 rkl tervasnapsia
1 tl sokeria
1/2 tl murskattua valkopippuria
Koristeluun:
1 pieni timjaminoksa
1. Leikkaa kalafileestä ohuita siivuja ja asettele ne lomittain tarjoiluastiaan. Ripottele päälle merisuola.
2. Pane loput ainekset kattilaan ja kiehauta seos. Anna jäähtyä.
3. Valele siikafileeviipaleet jäähtyneellä mausteliemellä ja anna maustua huoneenlämmössä ensin puoli tuntia ja sitten peitettynä viileässä edelleen vähintään parin tunnin ajan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2