12 keitettyä perunaa
esimerkiksi Timo
2 keltasipulia
1 kuorittu paprika
1 dl sinappi-kurkkurelishiä
2 tl kaprista
2 sellerinvartta
2 etikkakurkkua
nippu persiljaa
4 keitettyä munaa
2 dl kevytmajoneesia
suolaa ja valkopippuria, paprikajauhetta
1. Keitä perunat. Kuori ja leikkaa jäähtyneinä roteviksi kuutioiksi. Keitä kananmunat.
2. Pilko sipulit ja selleri, kuorittu paprika ja maustekurkku. Sekoita perunoiden kanssa. Lisää joukkoon kapris, silputtu persilja ja mausteet ja erikseen pilkotut munankeltuaiset ja valkuaiset.
3. Tee majoneesi ( ks. sivu 42) tai käytä valmista kevytmajoneesia ja mausta se tuntuvasti sinapilla. Sekoita perunasalaatin joukkoon.
Koti ja keittiö 8/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ