Artikkeli

Koti ja keit­tiö 6-7/2010

Yrtti-vuohen­juus­to­levite

Sekoita vuohenjuusto jogurttiin. Kuori ja hienonna valko­si­pu­lin­kynsi. Lisää hienonnettu valkosipuli, mausteet ja yrtit ja sekoita tasaiseksi...

150 g peh­me­ää vuo­hen­juus­toa

500 g turk­ki­lais­ta, pak­sua jo­gurt­tia

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

ri­paus suo­laa

hie­man rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

3 rkl tuo­ret­ta ba­si­li­kaa hie­non­net­tu­na

3 rkl tuo­ret­ta ruo­ho­si­pu­lia hie­non­net­tu­na

3 rkl tuo­ret­ta mint­tua hie­non­net­tu­na

1. Se­koi­ta vuo­hen­juus­to jo­gurt­tiin.

2. Kuo­ri ja hie­non­na val­ko­si­pu­lin­kyn­si. Li­sää hie­non­net­tu val­ko­si­pu­li, maus­teet ja yr­tit ja se­koi­ta ta­sai­sek­si. An­na maus­tua vii­le­äs­sä en­nen tar­joi­lua.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 15 min

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ