600 g ahvenfileitä
1 rkl voita tai öljyä
suolaa ja pippuria
puisia cocktailtikkuja
Yrttitahna:
2 rkl silputtua tuoretta sitruunamelissaa
2 rkl silputtua tuoretta korianteria
1 dl ranskanleivän silputtua sisusta
2 rkl oliiviöljyä
2 tl sitruunamehua
suolaa
Appelsiini-fenkolikastike:
2 appelsiinin mehu
1 fenkoli
2 rkl fariinisokeria
2 rkl soijakastiketta
1. Mausta ahvenfileet suolalla ja pippurilla.
2. Sekoita yrttitahnan ainekset tasaiseksi. Levitä tahna kalafileille, kääri ne rullalle ja kiinnitä cocktailtikuilla.
3. Purista appelsiineista mehu. Huuhtele ja halkaise fenkoli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna appelsiinimehu kattilassa kiehuvaksi, lisää fenkoli ja keitä muutaman minuutin ajan. Mausta fariinisokerilla ja soijakastikkeella.
4. Nosta kalarullat kiehuvaan fenkolikastikkeeseen. Hauduta ne kypsiksi, noin 3-5 minuutin ajan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2