Koti ja keittiö 5/2009
2 prk (à 250 g) ricottajuustoa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
1-2 valkosipulinkynttä
3 rkl tuoretta basilikaa
3 rkl tuoretta persiljaa
1 rkl tuoretta timjamia
2 rkl tuoretta ruohosipulia
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
1. Notkista ricottajuusto oliiviöljyllä ja sitruunamehulla.
2. Hienonna yrtit ja ruohosipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Lisää valkosipulinkynnet ja yrtit sekä muut mausteet juustoon ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoamista.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2