Artikkeli

Koti ja keit­tiö 5/2009

Yrtti-ricottalevite

Notkista ricottajuusto oliiviöljyllä ja sitruunamehulla...

2 prk (à 250 g) ri­cot­ta­juus­toa

2 rkl olii­vi­öl­jyä

2 rkl sit­ruu­na­me­hua

1-2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

3 rkl tuo­ret­ta ba­si­li­kaa

3 rkl tuo­ret­ta per­sil­jaa

1 rkl tuo­ret­ta tim­ja­mia

2 rkl tuo­ret­ta ruo­ho­si­pu­lia

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

ri­paus suo­laa

1. Not­kis­ta ri­cot­ta­juus­to olii­vi­öl­jyl­lä ja sit­ruu­na­me­hul­la.

2. Hie­non­na yr­tit ja ruo­ho­si­pu­li. Kuo­ri ja hie­non­na val­ko­si­pu­lin­kyn­net.

3. Li­sää val­ko­si­pu­lin­kyn­net ja yr­tit sekä muut maus­teet juus­toon ja se­koi­ta ta­sai­sek­si. An­na maus­tua jää­kaa­pis­sa en­nen tar­jo­a­mis­ta.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ