400 g naudan maksaa viipaleina
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 dl korppujauhoja
nippu salviaa
nippu meiramia
2 rkl kapriksia
2 valkosipulinkynttä
1 kananmuna
Koristeluun:
varrellisia kapriksia
1. Kuivaa valmiit maksaviipaleet talouspaperilla. Leikkaa ne sopivan kokoisiksi pihveiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
2. Sekoita korppujauhoon silputut yrtit, kaprikset ja valkosipulinkynnet. Riko muna laakeaan kulhoon.
3. Kasta maksapihvit ensin kananmunaan ja sitten maustettuun korppujauhoon.
4. Kypsennä pihvejä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia per puoli.
5. Tarjoa maksapihvien kanssa lohkoperunoita ja höyrytettyjä kasviksia.
Koti ja keittiö 3/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ