Koti ja Keittiö 05/2006
1 kg perunoita
1 nippu kevätsipulia
4 rkl tuoretta tilliä
4 rkl tuoretta persiljaa
3 rkl tuoretta minttua
4 anjovisfileetä
3 rkl pieniä kapriksia
noin 100 g mustia oliiveja
Kastike:
yhden sitruunan mehu
1 1/2 dl oliiviöljyä
1 1/2 tl dijoninsinappia
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Keitä perunat kypsiksi. Anna jäähtyä, kuori ja kuutioi.
2. Hienonna kevätsipulinvarret, yrtit ja anjovisfileet.
3. Sekoita salaatin ainekset varovasti keskenään.
4. Sekoita kastike ravistamalla ainekset esimerkiksi pienessä lasipurkissa. Kaada kastike salaatin päälle ja kääntele varovasti.
5. Anna salaatin maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2