Koti ja keittiö 8/2011 KATRI SCHRÖDER | KUVA REETTA PASANEN
4 annosta
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
400 g karitsan tai lampaan
paistijauhelihaa
2 dl tuoreita, hienonnettuja
yrttejä, esim. persiljaa, minttua ja rosmariinia
ripaus kanelia ja kardemummaa
1 tl suolaa ja sokeria
ripaus rouhittua mustapippuria
1 muna
Paistamiseen:
öljyä
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota hetken aikaa oliiviöljyssä pannulla. Sekoita jauhelihaan yrtit, sipuliseos, mausteet ja muna.
2. Muotoile taikinasta pyöryköitä kostutetuin käsin.
3. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kypsennä pyörykät öljyssä käännellen kauniin ruskeiksi.
Valmistusaika: noin 20 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2