Koti ja keittiö 6-7/2011 MARI HARJULA | KUVA ULLAMAIJA HÄNNINEN
4–6 annosta
4 dl täysjyväkuskus-suurimoita
puolen sitruunan mehu
noin 1/2 dl oliiviöljyä
1 pieni punasipuli
noin 1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
1/2 dl tuoretta minttua hienonnettuna
suolaa
rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun:
2 dl maustamatonta jogurttia
1. Kypsennä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Lisää sitruunamehu ja öljy.
3. Kuori ja hienonna punasipuli. Lisää punasipulit ja yrtit kuskusiin. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua.
4. Tarjoa lisäkkeenä maustamatonta jogurttia.
Valmistusaika: noin 30 min.
Vinkki! Tarjoile yrttikuskus grillatun siikan lisukkeena.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2