Koti ja keittiö 11/2009KUVA SANNA PEURAKOSKI
Ohje neljälle
noin 600 g lohifileetä
Yrttihuntu:
2 valkosipulinkynttä
1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 dl parmesaaniraastetta
n. 1/2 dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
1. Nypi kalasta ruodot ja laita filee uunivuokaan.
2. Kuori valkosipulit ja laita ne kulhoon. Lisää yrtit ja parmesaani. Soseuta sauvasekoittimella karkeahkoksi tahnaksi. Lisää sen verran öljyä, että seos levittyy helposti kalalle. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Levitä seos kalalle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes lohi on melkein kypsää. Tarjoile perunamuhennoksen ja vihreän salaatin, tai keitettyjen kasvisten kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2